Pau Riba en 20 cançons por Ramon Moreno López

Estás por bajar Pau Riba en 20 cançons epub, PDF y demás formatos. Para hacerlo, sólo debes seguir unos pasos muy fáciles.

Pau Riba en 20 cançons Ramon Moreno López

El autor de este libro es

Ramon Moreno López

Descripción

Ramon Moreno, l’autor del llibre, a partir de converses llargues i pausades amb el cantautor, dibuixa la trajectòria vital i poètica d’aquest personatge polièdric, que es va iniciar com a cantant de folk i que, més endavant, va fer un pas més contundent cap a la música rock i va crear nous espais de progressisme underground.Pau Riba va ser una rock star i una icona més enllà de casa nostra, però mai no ha deixat de ser un personatge especial, inquiet i convençut de la seva genialitat, epicentre del seu propi món creatiu. Les seves composicions es mouen entre la revolta contra el sistema establert i la bellesa dels sentiments. A la manera del seu admirat Bob Dylan, lletra i música són indissociables. Hi ha molts Pau Riba, els quals es reflecteixen en aquest llibre: el dissenyador de portades de disc, el poeta, el cantautor, el roquer, l’escriptor, el periodista, l’actor, el creador i agitador cultural… Incisiu i provocador, inconformista i potser insatisfet, ha conduït el seu destí al marge de modes i opinions predeterminades, tal vegada, precisament, abamb la voluntat de crear ell tendència esdevenir un referent.

Datos relevantes:

  • Cantidad de veces bajado: 687
  • Tamaño del archivo: 994KB
  • Cantidad de veces leído: 1782
Datos del libro
Edicions Cal·lígraf 2018
ISBN: 9788494919923
Idioma: Español
Compatible con Windows, Android, iOS y más.
Formatos: EPUB – PDF

También puedes ver más Libros de Música

También se buscó:
Pau Riba en 20 cançons descargar epub gratis, Pau Riba en 20 cançons completo sin registrarse, Pau Riba en 20 cançons en pdf en español

El precio en todos lados es…

$705.07

>>> pero AQUÍ es GRATIS!!! <<<

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí