L’espasa i la llavor por Jordi Nogués

Estás por bajar L’espasa i la llavor epub, PDF y demás formatos. Para hacerlo, sólo debes seguir unos pasos muy fáciles.

L'espasa i la llavor Jordi Nogués

El autor de este libro es

Jordi Nogués

Descripción

Amb uns personatges històrics que cobren vida amb força i determinació, L’espasa i la llavor reconstrueix un moment clau de la història catalana quan -després de la victòria l’any 1149 de Ramon Berenguer IV contra Al-Muzaffar a Lleida- es repoblen les terres entre l’Ebre i el Llobregat, conegudes com la Catalunya Nova. L’any 1150 dotze monjos de l’abadia de Fontfreda creuen els Pirineus cap a la Catalunya Nova. Amb ells viatgen el pare Esteve, un jove amb un cor i una ment inquietes, i en Gilabert, un cavaller desenganyat de la cruel guerra on han perdut la vida els seus companys. La missió que tenen és fundar un monestir al lloc conegut com a Hortus Populetum, però l’arribada dels religiosos del Cister provocarà un conflicte sagnant amb en Ramon i en Ponç de Cervera, ja que veuen perillar el seu poder absolut a la regió. Durant l’edificació pedra a pedra dels murs de Poblet, les històries entrecreuades d’en Gilabert, l’Esteve i la Gaia la jove i ambiciosa filla del senyor de l’Espluga, embolicats en conspiracions i assassinats, submergeixen el lector en una època convulsa i fascinant. L’espasa i la llavor és una novel·la on es conjuguen el rigor històric i la voluntat de dotar els seus protagonistes d’uns ideals i d’unes ambicions que els fan molt humans.

Acerca de Jordi Nogués

Jordi Nogués Aymerich (Artesa de Segre, 1968) va estudiar Història a la Universidad Nacional de Educación a Distancia (UNED). És autor de la saga de fantasia històrica Íroas, Hijos de los Dioses formada per Tres profecías (2011) i Éter (2012), i de la novel·la Colosseum (2016).

Datos relevantes:

  • Cantidad de veces bajado: 993
  • Tamaño del archivo: 968KB
  • Cantidad de veces leído: 1771
Datos del libro
Penguin Random House Grupo Editorial España 2019
ISBN: 9788417627072
Idioma: Español
Compatible con Windows, Android, iOS y más.
Formatos: EPUB – PDF

También puedes ver más Libros de Novela Histórica

También se buscó:
L’espasa i la llavor descargar epub gratis, L’espasa i la llavor completo sin registrarse, L’espasa i la llavor en pdf en español

El precio en todos lados es…

$399.99

>>> pero AQUÍ es GRATIS!!! <<<

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí