La casa dels noms por Colm Tóibín

Estás por bajar La casa dels noms epub, PDF y demás formatos. Para hacerlo, sólo debes seguir unos pasos muy fáciles.

La casa dels noms Colm Tóibín

El autor de este libro es

Colm Tóibín

Descripción

Colm Tóibín reescriu la tragèdia grega i la passa pel sedàs de Shakespeare. El resultat és una novel·la d’una bellesa hipnòtica i poderosa, on el silenci és tan viu com implacable és la violència.Per aconseguir el favor dels déus davant la guerra imminent, Agamèmnon lliura la seva filla Ifigènia en sacrifici. Però així com satisfà els déus, Agamèmnon desperta la fúria de la seva esposa, i amb ella, els sinistres mecanismes de la venjança i la traïció.Anys més tard, acabada la guerra, a Agamèmnon no l’espera la glòria, sinó el complot i la mort. En folla venjança, l’esposa del rei caigut envia el seu propi fill Orestes a un llarg i perillós exili mentre la seva filla Electra inicia el camí del silenci pels passadissos i les cambres de palau. Els dos germans entraran en contacte amb el misteriós món dels déus antics que s’esvaeixen, que han perdut per sempre els seus noms. Serà en les intrigues polítiques on cadascun d’ells trobarà el seu corresponent destí.Aviat tot això serà un món diferent. Governat a plena llum del dia. Aviat gairebé no valdrà la pena viure-hi, en aquest món. T’hauries de sentir afortunat d’haver estat en contacte amb el món antic, que en aquella casa t’hagi fregat amb les seves ales.

Acerca de Colm Tóibín

Colm Tóibín (Enniscorthy, 1955) es uno de los mejores escritores irlandeses de nuestro tiempo. De su obra cabe destacar las novelas The Master (Lumen, 2018), El testamento de María (Lumen, 2014), Brooklyn (Lumen, 2016) -su obra de ficción más conocida, llevada al cine por John Crowley-, Nora Webster (Lumen, 2016) o La casa de los nombres (Lumen, 2017), y Madres e hijos (Lumen, 2019), una selección de los relatos recogidos en The Empty Family y Mothers and Sons. Tóibín es también un excelente crítico literario, como demuestran las piezas reunidas en el volumen Nuevas maneras de matar a tu madre (Lumen, 2013).

Datos relevantes:

  • Cantidad de veces bajado: 752
  • Tamaño del archivo: 842KB
  • Cantidad de veces leído: 1643
Datos del libro
Ara Llibres 2017
ISBN: 9788416743414
Idioma: Español
Compatible con Windows, Android, iOS y más.
Formatos: EPUB – PDF

También puedes ver más Libros de Novela Histórica

También se buscó:
La casa dels noms descargar epub gratis, La casa dels noms completo sin registrarse, La casa dels noms en pdf en español

El precio en todos lados es…
$49.00
>>> pero AQUÍ es GRATIS!!! <<<

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí