Kush dreqin eshte Shqiperia por E.L Bono

Estás por bajar Kush dreqin eshte Shqiperia epub, PDF y demás formatos. Para hacerlo, sólo debes seguir unos pasos muy fáciles.

Kush dreqin eshte Shqiperia E.L Bono

El autor de este libro es

E.L Bono

Descripción

“Me siguri nuk ka një vend të dytë në këtë planet, të cilit i janë ngjitur kaq shumë (të gabuara) paragjykime, si Shqipëria. Shtëpia e të varfërve të Evropës, siç quhet shpesh me përçmim, dhe “mafia shqiptare” nuk kujdesohen për një imazh më të mirë. “Ejani për pushime në Shqipëri”, reklamohej vendi shpesh me humor, “do të gjeni edhe makinën tuaj (të vjedhur)!” Rastësia dhe njëprojekt interesant e shpëlanë autorin e këtij libri një ditë tëbukur për në këtë njollëz të tokës. Por pas vetëm një kohe të shkurtër ai mundi të njohë “Shqiptarët e vërtetë” dhe pas pak vitesh ai e kishte kyçurShqipërinë dhe njërëzit e saj thellë në zemrën e tij. Edhe pse shteti i ri ka ende një rrugë të guximshme përpara, për tu bërë një demokraci, ku shteti i së drejtës funksionon në formë shëmbullore, nuk ka një vend tjetër në Evropë, i cili mund të konkurojë me mikëpritjen e pafund, me relievin magjepsës, pjesërisht ende absolutisht të paprekur, plazhet, malet, lumenjtë dhe liqenet. Ku ka ende një vend, në të cilin prej shekujsh besimet e ndryshme jetojnë kaq paqësor me njëri-tjetrin dhe fanatizmi fetar është njëfjalë e huaj dhe muslimanët dhe të kritshterë martojnë njëri-tjetrin. Në cilin metropol një grua ecën në orën dy të mëngjezit vetëm në rrugicat e errëta, pa ju dashur të frikësohet. Zbulojeni në një mënyrë tërheqëse bashkë me autorin këtë diamant të papërpunuar.

Datos relevantes:

  • Cantidad de veces bajado: 849
  • Tamaño del archivo: 640KB
  • Cantidad de veces leído: 1688
Datos del libro
Lavi Atkins 2018
ISBN: 9788827574027
Idioma: Español
Compatible con Windows, Android, iOS y más.
Formatos: EPUB – PDF

También puedes ver más Libros de Turismo

También se buscó:
Kush dreqin eshte Shqiperia descargar epub gratis, Kush dreqin eshte Shqiperia completo sin registrarse, Kush dreqin eshte Shqiperia en pdf en español

El precio en todos lados es…

$219.82

>>> pero AQUÍ es GRATIS!!! <<<

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí