Filles d’una nova era por Carmen Korn

Estás por bajar Filles d’una nova era epub, PDF y demás formatos. Para hacerlo, sólo debes seguir unos pasos muy fáciles.

Filles d'una nova era Carmen Korn

El autor de este libro es

Carmen Korn

Descripción

A l’Hamburg del 1919, just superada l’època més fosca després de la Primera Guerra Mundial, la jove Henny somia convertir-se en llevadora. De família burgesa, viu a l’ombra de la seva mare i, juntament amb la Käthe, d’origen més humil, emancipada i comunista, acaba d’iniciar la seva formació a l’hospital. Les acompanyen dues noies més: l’Ida, rica i mimada, amaga una ànima rebel sota capes de convencions, i la Lina, progressista i cultivada, s’ocupa del seu germà des que van quedar orfes.Malgrat les diferències, les quatre noies es faran amigues inseparables. Juntes creixeran i s’enfrontaran als cops i les alegries del destí: bodes concertades, desafiaments laborals, felicitat i pèrdua; i juntes veuran també com es transforma el món, el final de les llibertats i la terrible amenaça nazi. Fets grans i petits que queden entrellaçats, sempre, pel fil de l’amistat.Filles d’una nova era és el primer capítol d’una saga fascinant que parla de llibertat, amor, valentia i lluita, que a través d’una generació de dones que no es van deixar anul·lar per les circumstàncies que els va tocar viure, ens narra la fascinant història del segle xx.Amb la col·laboració de la Generalitat de Catalunya, Departament de Cultura.

Acerca de Carmen Korn

Periodista de formación, ha trabajado en medios alemanes de prestigio, como Stern, Brigitte y Die Zeit. Con una amplia carrera en las letras germanas, su saga Hijas de una nueva era la ha encumbrado como una de las autoras de mayor éxito en su Alemania natal, donde ha vendido más de un millón y medio de copias.

Datos relevantes:

  • Cantidad de veces bajado: 623
  • Tamaño del archivo: 856KB
  • Cantidad de veces leído: 1559
Datos del libro
Grup 62 2020
ISBN: 9788466426503
Idioma: Español
Compatible con Windows, Android, iOS y más.
Formatos: EPUB – PDF

También puedes ver más Libros de Novela Histórica

También se buscó:
Filles d’una nova era descargar epub gratis, Filles d’una nova era completo sin registrarse, Filles d’una nova era en pdf en español

El precio en todos lados es…
$319.99
>>> pero AQUÍ es GRATIS!!! <<<

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí