Els camins de la llum por Coia Valls

Estás por bajar Els camins de la llum epub, PDF y demás formatos. Para hacerlo, sólo debes seguir unos pasos muy fáciles.

Els camins de la llum Coia Valls

El autor de este libro es

Coia Valls

Descripción

L’obra més ambiciosa de Coia Valls. Aquesta és la historia d’una revolució, protagonitzada per un nen, portada a terme des de l’anonimat, sense més armes que un punxó. El petit d’una família de basters, els Braille, té un accident que li farà perdre la vista de manera gradual. La tenacitat dels qui l’envolten, i la seva pròpia, aconsegueixen teixir un camí d’aventura i descobertes que anirà molt més enllà del que ens atreviríem a somiar. La vida d’en Louis Braille, un recorregut que ens parla de llums i d’ombres, de llibertat i d’opressió, de salut i de malaltia, de com l’enginy pot superar la manca de recursos, i que transcorre en paral·lel a la convulsa França de la primera meitat del segle XIX, en un temps de revoltes i esperances. Coupvray, Paris, Limoges i Vichy són els escenaris que acullen la lluita d’un home de procedència humil que va descobrir la clau amb què els cecs trencarien les seves cadenes, mentre maldava per trobar l’essència de la felicitat. La commovedora història del creador del sistema Braille, una impressionant novel·la de superació que recorda Las cenizas de Ángela. Una gran saga familiar que ens trasllada a Oliver Twist de Dickens.

Acerca de Coia Valls

Coia Valls (Reus, 1960) es escritora y profesora de Educación Especial y Logopedia. Ha publicado la novela La princesa de jade (2010), premio Néstor Luján de novela histórica, además de numerosos cuentos y relatos en volúmenes colectivos. En el mundo de la literatura infantil han visto la luz Marea de lletres que maregen y la novela L’ombradels oblidats. Es responsable del blog El cuaderno naranja.

Datos relevantes:

  • Cantidad de veces bajado: 940
  • Tamaño del archivo: 1008KB
  • Cantidad de veces leído: 1739
Datos del libro
Penguin Random House Grupo Editorial España 2018
ISBN: 9788417444389
Idioma: Español
Compatible con Windows, Android, iOS y más.
Formatos: EPUB – PDF

También puedes ver más Libros de Novela Histórica

También se buscó:
Els camins de la llum descargar epub gratis, Els camins de la llum completo sin registrarse, Els camins de la llum en pdf en español

El precio en todos lados es…

$499.99

>>> pero AQUÍ es GRATIS!!! <<<

¿Cómo descargar este y todos los libros del sitio?

  1. 📕Registrate gratis AQUÍ por 1 mes
  2. 📕Antes que termine el mes, CANCELA la membresia
  3. 📕Disfruta de todos los libros y contenidos que necesites
Registrate aquí